پُفک یه فونت خوشخوراکه! خوراک هر چی که میخواید باحال و صمیمی بهنظر برسه؛ از موضوعات مربوط به تفریح، جشن و بازی گرفته تا تبلیغات خوراکیها و محتوای کودک و نوجوان.
پُفک شبیه فونتهای دستنویسه اما بصورت بداهه طراحی نشده. این فونت بر خلاف ظاهر رها و راحتش خیلی حساب شده طراحی شده تا در اندازههای ریز هم خوانا باشه.
اگه دنبال راهی هستید که حرفهای جدی رو با لحنی نرم و دوستانه بیان کنید، و خوانایی هم براتون مهمه، فونت پُفک بهترین انتخابه.
:: ۹ وزن متنوع از سبک تا سنگین
وزنهای پایین برای متنهای ریز و طولانی، وزنهای بالاتر مناسب عنوانهای تبلیغاتی.
:: مجموعهای گسترده از حروف و ترکیبات جایگزین
بیشتر جایگزینها بهصورت خودکار فعّال هستن. بخشی هم از طریق تنظیمات OpenType قابل کنترلند.
به کمک این جایگزینها میتونید:
اعداد انگلیسی رو فارسی کنید، تراز عمودیشون رو وسط چین کنید یا در لیستها، اعداد همعرض داشته باشید. همچنین میتونید شکل حروفی مثل «و»، «سش»، «ههه»، «حخجچ»، «کگ»، «ی»، و «دندانهها» رو تغییر بدید.
فونت شیوه یه فونت نمایشی سهحالته ست. اگه دنبال یک تیتر متفاوت، شجاع و خاص میگردی، شیوه همون چیزیه که لازم داری. شیوه سه تا استایل داره:
شیوه اصلاً برای متنهای بلند ساخته نشده. فونتیه که باید در چند کلمه بدرخشه، بزنه تو چشم و رد شه. اگه دنبال یه فونت تیتر برای پوستر، کاور، برند یا طراحی جسورانه هستی، شیوه خودش یه استایله.
فونت شیوه، الهامش از فرمهای نسخ سنتی بوده ولی اونقدر باهاش بازی شده که تبدیل به یه فونت خشن، خاص و گرافیکی شده. اینجا دیگه خبری از تعادل و خونسردی نیست. هر استایلش یه شخصیت جدا داره، ولی همشون یه چیز مشترک دارن: دیده شدن.
فونت بُن در واقع یک خانواده فونت با ۱۰ وزن است که برای پاسخ به نیازهای پایه و روزمره طراحی شده. هدف آن ارائهی فونتی خوانا، تطبیقپذیر و همهکاره است که بهراحتی در انواع فضاهای طراحی – از رابطهای کاربری تا متون چاپی – استفاده شود.
فونت بُن خوانایی را در اولویت قرار داده و از هرگونه تزئینات پرهیز میکند. این فونت با سادگی و حضور کمرنگ خود، به محتوا اجازه میدهد تا در مرکز توجه قرار گیرد و به ابزاری ضروری در جعبهابزار هر طراح تبدیل شود.
نام «بُن» که در فارسی به معنای "ریشه" و "بنیاد" است، بازتابی از نقش بنیادی این تایپفیس در سیستمهای تایپوگرافیک است. طراحی بُن از سال ۱۴۰۱ آغاز شده و بهمرور زمان تکمیل شده است.
فونت عتیق برگرفته از طراحی حروف سربی چاپی روزنامهها و نشریات دهۀ 20 و 30 خورشیدی است. از یک سو به خط ثلث پهلو میزند و از سوی دیگر به خط نسخ. نخستین بار در سال ۱۳۹۶ در دوسالانۀ سرو نقرهای به نمایش گذاشته شد و در کتاب نمایشگاه به چاپ رسید.
فونت عتیق سه وزن دارد که هر وزن دارای ۸۷۳ ترکیب، حروف کشیده و جایگزین است. (این فونت در مجموع ۱۸۰۰ گلیف دارد.)
فونت دامون، نقطهعطفی در تاریخ طراحی حروف فارسی است. دامون خانجانزاده با طراحی این تایپفیس، طلایهدارِ جنبش طراحی حروفِ معاصرِ ایران شد.
در سال ۱۳۸۷، دامون خانجانزاده نخستین نسخهٔ این تایپفیس را خلق کرد و آن را به مدرسهٔ ویژه سپرد تا در هویت بصری این مجموعه به کار رود. برای سالها، فونت دامون همچون گنجینهای محفوظ ماند و تنها در مدت زمانی کوتاه، در اختیار عموم قرار گرفت.
در سال ۱۴۰۲ با حمایت فونتایران، این میراث بازآفرینی شد تا از طریق وبسایت فونتایران برای استفاده عموم منتشر شود.